Terug naar beginpagina Vakantieweken Tesselhuus | mail of bel voor meer informatie.

Alle giften, groot en klein, zijn van harte welkom!

Financiering van de weken

De Stichting Tesselhuus staat ieder jaar voor de zware taak de fondsenwerving van de tien vakantieweken voor kinderen en volwassenen met ernstige handicaps te realiseren. Jaarlijks is een bedrag ca. €90.000,- nodig om deze tien gratis aangeboden vakantieweken te kunnen financieren.

De kosten

De vakantie van een deelnemer mét vrijwilliger kost € 1000,- inclusief. 6 % b.t.w. Alle giften, groot en klein, zijn van harte welkom. Na afloop van de tien aangeboden vakantieweken ontvangen alle sponsors een verslagje en foto’s van de week om te zien waar hun gift aan heeft bijgedragen.

Manieren om de vakanties te ondersteunen

Er zijn de laatste jaren diverse creatieve mogelijkheden bedacht om de tien aangeboden vakantieweken in het Tesselhuus te ondersteunen. Enkele voorbeelden:

  • Bent u jarig, geeft u een feest of receptie? In plaats van bloemen of cadeaus kunt u vragen om een gift voor het Tesselhuus.
  • Diverse bedrijven berichten hun cliënten en relaties in de decembermaand dat zij geen kerstkaarten of relatiegeschenken meer geven rond de jaarwisseling, maar dat zij het budget schenken aan de Vakantieweken in het Tesselhuus.
  • Personeelsverenigingen zien af van een jaarlijks diner of activiteit en schenken het beschikbare budget aan de vakantieweken in het Tesselhuus.


Donateur

U kunt natuurlijk ook donateur worden van het Tesselhuus om de tien vakantieweken mede mogelijk te maken.
U kunt voor het aanmelden als donateur gebruikmaken van het volgende formulier <klik hier>.

Eenvoudig doneren via iDeal.Ook dat kan! Om een iDeal betaling te doen klik hier


Informatie

Het bestuur van het Tesselhuus hoopt jaarlijks voldoende giften te ontvangen om dit mooie werk te kunnen blijven doen. Wilt u informatie over de aangeboden vakantieweken neemt u dan contact op met het secretariaat. Wij kunnen u op verschillende manieren informeren, namelijk:

  • Toezending van de folders.
  • Toezending van de DVD, duur ongeveer 20 minuten.
  • Toezending van het financiële jaarverslag (administratie kosten worden hiervoor bij u in rekening gebracht).
  • Het verzorgen van een presentatie voor een groep. Een bestuurslid van de stichting reist dan naar u toe en een presentatie verzorgen.


U kunt voor het aanvragen van informatie of een presentatie gebruik maken van het volgende formulier <klik hier>.

De Stichting Tesselhuus is ook bereikbaar via 0222-327025 of via tesselhuus@hetnet.nl. U krijgt dan contact met het secretariaat. Dat is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00 uur.
Het adres van het secretariaat is Postbus 60, 1790 AB Den Burg.

Het rekeningnummer van het Tesselhuus is: NL64RABO0362573360.


Logo ANBI Logo CBF


De Tesselhuusfilm

Om een indruk te geven van de sfeer, de activiteiten en de pret tijdens de tien vakantieweken is er in opdracht van het bestuur een schitterende film gemaakt. Deze film wordt gebruikt ter ondersteuning van de fondsenwerving voor de aangeboden vakantieweken. Wanneer de bestuursleden voor een gezelschap een presentatie verzorgen over het project, dan kan deze 5 minuten durende film getoond worden.