Stichting Tesselhuus
Impressie van de vakantieweken in het Tesselhuus. Bekijk svp deze foto's van de aangeboden vakantieweek in de zomer. Impressie van een vakantieweek in het Tesselhuus. Bekijk svp een filmpje van een week voor jongeren en jong volwassenen.

De aangeboden vakantieweken in het Tesselhuus draaien op giften en donaties. Lees meer…
Foto's van de vakantieweken. Kijk wat we allemaal samen beleven en doen. Film van een vakantieweek Tesselhuus

Zonder uw gift geen vakantieweken in het Tesselhuus. Doneer en steun ons goede doel.


Het Tesselhuus heeft een eigen Facebookpagina waarop geregeld berichten over het vakantiehuis, sponsoracties en de vakantieweken verschijnen.

De vakantieweken in het Tesselhuus draaien grotendeels op de inzet van vrijwilligers. Lees meer… Het Tesselhuus geeft een paar keer jaar een nieuwsbrief uit. Interesse? Meld je svp aan.
Facebook Tesselhuus Wilt u vrijwilliger worden en één van onze vakantieweken? Dat kan. Kijk hier voor meer informatie. Wilt u op de hoogte blijven over onze activeiteten en het laatste nieuws. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Het bestuur van het Tesselhuus bestaat uit leden van de Rotaryclub, de Lions Club en Vrouwen van Nu op Texel. Lees meer... Het secretariaat van het Tesselhuus is gevestigd in Den Burg. Zie hier voor de contactgegevens… Texel is een geliefd vakantie-eiland in Nederland. Er zijn in de loop der jaren de nodige voorzieningen gekomen voor mensen die mindervalide zijn. Lees meer...

Bestuur Tesselhuus. Leden van o.a. Rotary Texel en Lions Club Texel Contactgegevens Stichting Tesselhuus Activiteiten voor mindervaliden op Texel. Compleet aanbod